1. Jak się nazywasz i jak rozpoczęła się Twoja przygoda z piłką nożną?W jakim grasz klubie?
Odpowiedź:Nazywam się Paweł Długosz. Moja przygoda z piłką nożną zaczęła sie ,gdy miałem 5 lat oglądałem w telewizji mecze i mi się to spodobało dlatego ciągle gram. Gram w klubie Ks Smyków

2. Na jakiej grasz pozycji/pozycjach?
Odpowiedź: Gram na środkowej obronie

3. Co sprawia Ci największą przyjemność w grze w piłkę/w dążeniu do zostania profesjonalnym piłkarzem?
Odpowiedź: Tak chce zostać profesjonalnym piłkarzem .

4. Twój ulubiony piłkarz z Polski i zagranicy?
Odpowiedź: Mój ulubiony piłkarz to Lionel Messi a Polski Kamil Glik.

5. Jakie cechy charakteru twoim zdaniem są najważniejsze aby zostać profesjonalnym piłkarzem?
Odpowiedź: Moim zdaniem trzeba być bardzo zaangażowanym i nie można się nigdy poddać.

6. Jakie masz cele piłkarskie na najbliższy rok?
Odpowiedź: Chcę zostać powołany na kadre.

7. Jak oceniasz udział w Obozie Piłkarskim PRO z trenerami Celtic Glasgow?
Odpowiedź: Myślę ,że obozy piłkarskie dużo dają nauczyłem się tam wielu rzeczy . Myślę że warto pojechać.

8. Twój ulubiony klub piłkarski
Odpowiedź:Korona Kielce

9. Co chciałbyś osiągnąć w piłce nożnej?
Odpowiedź:Chciałbym osiągnąć w piłce nożnej grę w ekstraklasie lub Bundeslidze

10. Twój ulubiony cytat lub motto
Odpowiedź:”Nie ma ,że się nie da”

 

Dziękujemy za rozmowę.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *