1. Jak się nazywasz i jak rozpoczęła się Twoja przygoda z piłką nożną? W jakim grasz klubie?
Odpowiedź: Filip Morkowski, przygoda z piłką trwa od 5 roku życia, obecnie gram w GKS Bełchatów

2. Na jakiej grasz pozycji/pozycjach?
Odpowiedź: Środkowy obrońca

3. Co sprawia Ci największą przyjemność w grze w piłkę/w dążeniu do zostania profesjonalnym piłkarzem?
Odpowiedź: 110% w każdym meczu i wygrywanie z drużynami, co uważają się za lepsze 😊

4. Twój ulubiony piłkarz z Polski i zagranicy?
Odpowiedź: Arkadiusz Głowacki i CR7

5. Jakie cechy charakteru twoim zdaniem są najważniejsze aby zostać profesjonalnym piłkarzem?
Odpowiedź: Waleczność, nieustępliwość oraz cwaniactwo 😉

6. Jakie masz cele piłkarskie na najbliższy rok?
Odpowiedź: awans z rezerwami GKS Bełchatów na wyższy szczebel rozgrywek i zdobyć min 15 bramek.

7. Jak oceniasz korzyści udziału w Test Meczu (www.testypilkarskie.pl) ?
Odpowiedź: możliwość pokazania się różnym obserwatorom oraz porównanie siebie z innymi, na jakim jestem poziomie wyszkolenia.

8. Twój ulubiony klub piłkarski
Odpowiedź: GKS Bełchatów

9. Co chciałbyś osiągnąć w piłce nożnej?
Odpowiedź: wszystko o czym marzę, grać Ekstraklasie, później trenerka

10. Twój ulubiony cytat lub motto
Odpowiedź: „krew, pot i łzy”

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *